Dusjkabinetter og dusjavskjerminger til ethvert behov og smak

Dansani er mye mer enn bare møbler til baderommet. Med vårt utvalg av dusjkabinetter og dusjavskjerminger kan du få et helstøpt rom der dusjen er i flott tråd med baderommets øvrige design og størrelse. Det finnes løsninger for både små og store rom, så gå gjerne på oppdagelse.

Finn produkter

Velger du Dansani dusjkabinetter og dusjavskjerminger, så er du sikret enkel rengjøring og en flott og klar glassflate. EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Dusj serier innvendig utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør det vanskelig for smuss og kalk å overleve – selv etter å ha blitt tørket av 30 000 ganger. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, da vil du ha et flott glass i mange år fremover.

Der er mye å velge blant, men det er en god idé å sjekke både serien Air, Match og dusjkabinett med bunnkar, noe som gir deg et godt overblikk i forhold til både størrelse, design og pris.

Dansani Air dusj

Lett og svevende eleganse i eksklusive kvalitetsmaterialer

SE MER

Dansani Match dusj

Finn den perfekte match - kombiner deg til optimal innredning av ditt baderom

SE MER

Dansani dusjkabinett med bunnkar

Én samlet kvalitetsdusjløsning fylt med funksjonalitet

Se mer